top of page

ons. 22. nov.

|

Svalbard Bryggeri

30ÅRS JUBILEUM - Pils, pizza og premieutdeling

Vi inviterer til medlemstreff på bryggeriet for å feire 30 år siden etablering av Svalbard Næringsforening! Det blir både servering og konkurranse fra kl 19:00 og utover - ny påmeldingsfrist: TIRSDAG 21. november kl 12:00.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
30ÅRS JUBILEUM - Pils, pizza og premieutdeling
30ÅRS JUBILEUM - Pils, pizza og premieutdeling

Tid og sted

22. nov. 2023, 19:00

Svalbard Bryggeri, 612., Svalbardgata 7, Longyearbyen 9171, Norge

Gjester

Om arrangementet

Det var en fredag 11. juni i 1993 hvor Svalbard Næringsforening ble først etablert - en forening etablert for å bistå med kunnskap og råd ut til sine medlemmer tilknyttet næringslivet i Longyearbyen, og operere som et talerør for videre utvikling av verdens nordligste samfunn.

Fra problemstillinger rundt varetilførsel, flytrafikk og sosial dumping, til boligutfordringer, fri ferdsel og bli-lyst er det næringsforeningens formål å utfordre regjeringspolitikken og saker relatert til bærekraftige levevilkår på Svalbard. 

Frokostmøter er en sentral del av vårt arbeid da kommunikasjon og tverrfaglig dialog står i sentrum for et dynamisk samfunn i stadig utvikling. På disse møtene inviterer vi medlemmene våre til å delta som en verdifull ressurs og til åpen dialog rundt de mange aktuelle sakene som oppstår, samt oppfordrer til innspill som kan inspirere til gjesteforelesere o.l.

I år ble det også arrangert for første gang en egen Svalbard-dag i Oslo i sammen med Svalbard Reiselivsråd og Visit Svalbard, i samarbeid med NHO Arktis og LO Troms & Finnmark for å (...) "få festet blikket på øygruppens betydning i «det store bildet»." Les mer om Svalbard-dagen 2023 her.

Vårt uformelle program for kvelden:

  • Kort velkomst ved styreleder Christian Skottun
  • Bedriftsquiz/bingo med premieutdeling
  • Mingling og matservering

*Drikke er ikke inkludert.

Vi ønsker alle våre medlemmer hjertelig velkommen og håper så mange som mulig vil delta for en fin markering av verdens nordligste næringsforening!

Dele dette arrangementet

bottom of page