top of page

Bakgrunn


Svalbard Næringsforening ble først etablert for å bistå med kunnskap og råd ut til sine medlemmer tilknyttet næringslivet i Longyearbyen, og operere som et talerør for videre utvikling av verdens nordligste samfunn.

Vi jobber for å kunne utfordre regjeringspolitikken og saker relatert til bærekraftige levevilkår på Svalbard - per 2023 spesielt fokusert på kritisk boligsituasjon, kostnader rundt energiomstilling, fly og transport, og reguleringer i næringslivet.

Frokostmøter er en sentral del av vårt arbeid da kommunikasjon og tverrfaglig dialog står i sentrum for et dynamisk samfunn i stadig utvikling. På disse møtene inviterer vi medlemmene våre til å delta som en verdifull ressurs og til åpen dialog rundt de mange aktuelle sakene som oppstår, samt oppfordrer til innspill som kan inspirere til gjesteforelesere o.l.

FOKUS & FORMÅL

MEDLEMSFOKUSERT

Vi setter fokus på lokalt næringsliv gjennom åpen kommunikasjon, medlemsmøter og tverrfaglig dialog fra små til store bedrifter.​

SAMFUNNSBEVISST AKTØR

Foreningen fremmer de ulike bransjers interesser gjennom prosjekter og bransjegrupper​

ATTRAKTIV SAMARBEIDSPARTNER

Vårt formål er å ivareta det private næringslivs interesser og fremme næringens utvikling gjennom kunnskapsdeling og innovasjon​

Ta kontakt med oss

For spørsmål, innspill og mer!

  • Facebook

Takk for meldingen!

bottom of page